wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 6 juni 2020

Lördag igen

Av Wilma Border collie - 6 juni 2020 17:53

Äntligen blev det lördag igen efter alldeles för lång väntan.

Gick ut på min ensamma trista morgonrunda. Insåg att det hade fallit en hel del svampvatten under natten, perfket så blir det kanske lite mer fart i skogarna.

Så var det den vanliga väntan i några veckor innan matte ansåg att det var dags att åka.

 

När jag kom så hade det redan kommit en ny hund som inte varit med förut. Dessutom fick jag syn på Basse och eftersom vi inte sett sen i går behövde vi umgås.

 

Basse kan var en mycket artig hund om han vill så han hälsade fint på lille Rozzo som bara är 5 månader.

 

Efter att vi bekantat oss så visade vi Rozzo att vi gillar att leka. Han behöver visst få träffa fler hundar och då är det perfekt att komma och hälsa på i vår stora gemenskap.

 

Visade vår lekplats också. Den är väldigt bra att känna till. Basse försökte som vanligt retas genom att springa runt med en boll i munnen.

 

Den tog jag självklart hand om och förklarade att den är min bara min. I alla fall så länge som jag vaktar den.

 

Nu har det kommit fler hundar. Jag pratade en del med Fred och Jennas brorsa Hasse. Trevligt att träffa Hasse igen för det var längesen han var med.

 

Så kom det flera. lika bra att möta och hälsa ordentligt som vi alltid gör. Alla hundar måste känna sej välkomna.

 

Basse visade lille Rozzo en massa mer viktiga saker. Som tur var kom han aldrig på idén att ta med honom ner till sjön och det där dyspaaet som finns där.

 

Så kom jättestora Kasper, han blev noga genomgången både av lille Rozzo och Sigge. Eller Sigge ansåg att Kasper hade skitiga öron och försökte tvätta dom och Rozzo funderade nog mest på om det finns så stora hundar.

 

Basse la en del tid på att förklara för Tryffaln och Winniematte att om man står på bord då ska det serveras gott godis. Mikko försökte fuska och tigga utan att vara på bordet. Vet inte om han lyckades.

 

Jag pratade en del med Hasse. Berättade en massa om hur skoj jag och Basse har med Jenna på dagarna. Så diskuterade vi andra viktiga hundsaker också men de stannar mellan oss hundar. Finns mycket som människor inte ska veta.

 

Basse bestämde sej för att försöka skydda Alice när Kasper bestämde sej för att Alice var det vackraste han hade sett.

Alice är väldigt snygg, men hon gillade inte uppvaktningen.

 

Förekom självklart en massa skoj flockspring också, men de flesta av de bilderna blev bara skit.

 

Hasse försökte ragga på Chess utan framgång och Fred han var lika dödligt förälskad i Kasper denna gång som förra gången de sågs.

 

Beagel Mimmi som inte varit med på många månader kom förbi på ett snabbt besök. Blev en del lek med henne också.

 

Kasper var av stort intresse för många av hundarna. Till och med Leonberger Peggy var tvungen att kola honom noga.

 

Äsch! Tiden har gått för fort igen som den alltid gör när vi har trevligt. Många har redan lämnat men vi flockarnas Flock bestämde oss för att upplysa Ann Marie om att vi behövde nåt att äta.

 

Va? Tänker du inte servera oss? Menar du på allvar att vi ska vara tvugna att leta efter godiset?? Är det ingen som helst ordning på människor numer?? Ja, ja vi hittade godiset och fick lite ny energi.

 

Sista rycket, vi passade på att umgås som Flocken en liten stund medan människorna studerade de där fullkomligt ointressanta grönsakerna.

Åkte hem, tyvärr ensam ingen Basse idag inte.

Föll en skvätt svampvatten till när jag kommit hem, sov bort en del tid.

Trist eftermiddagsrunda, fast jag träffade Rocky så det blev trevligt hundumgänge med honom en stund.

I morgon är det dags igen. Hoppas på många kompisar och en massa skoj igen

 
 
Ingen bild

Felix

6 juni 2020 18:53

Ni har ju jätteskoj, här har det inte varit skoj alls, inte nog med att det regnar, jag åkte in i uschenduschen också, då fattar du säkert varför jag haft en trist dag. Så nu tycker inte jag att den där nationsdagen är så mycket att stå efter, fast jag fick ju lite lax på hundkulorna som avslutning idag. Hoppas att du också fick lite regn, har har det strilat hela dagen.

Russelpussar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Måndag 18 mars 18:01

Tänk i morse blev Basse levererad till mej! Jodå, han kom in, så käkade vi frukost, så gott att äta tillsammans. Sen la han sej under köksbordet och snarkade. Vissa är morgontrötta. Men sen när matte sa att vi skulle hitta på nåt, då behagade han...

Av Wilma Border collie - Söndag 17 mars 18:07

I natt hade det trillat ner en del onödig snö. När jag var ute för morgonrunda så var det alldeles vitt, helt onödigt.   Så framme hos Basse. På väg dit så var jag övertygad om att matte var mer dement än nånsin. För hon stannade på helt fel s...

Av Wilma Border collie - Lördag 16 mars 18:04

Efter den där bedrövliga ensamma dagen igår så blev det äntligen lördag. Klarade av de trista morgonrutinerna och passade enligt rutin dörren. Litar inte på att matte inte glömmer bort mej.   Basse var vaken och ute så han kom och mötte mej. V...

Av Wilma Border collie - Fredag 15 mars 18:05

Usch! Det där hemska pratet igår om att Basse skulle hänga med sin husse idag, blev verklighet. Hörde att hon pratade i telefonen och trodde att Basse var morgonpigg och på väg hit. Nä istället fick jag höra att det väntade en ensam dag. Tråkru...

Av Wilma Border collie - Torsdag 14 mars 18:05

Basse skulle inte åka nånstans i morse så jag fick hämta honom.   Han höll till på vanliga liftarstället och väntade. Fördelen var att vi serverades gott godis där. Sen velade matte mellan antingen ytterligare ett länge sen ställe eller lekpla...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards